Terug naar overzicht

Podcast-tip: de Italië-podcast van BNR

Hoe lekker is het om Italië op diverse manieren in huis te halen. Dat kan ook met een leuke podcast, zoals de wekelijkse Italië-podcast van BNR.

Podcasts zijn enorm populair. Een podcast is een audiobestandje dat je op je telefoon, op je computer of iPad kunt beluisteren; eigenlijk is het een soort radio dat je kunt aanzetten wanneer je het zelf wil horen.

Donatello Piras en Eveline Rethmeier

De van origine Italiaanse presentator Donatello Piras, presentator en Eveline Rethmeier, journalist en oud Italië-correspondent, bespreken wekelijks samen op geheel eigen wijze alles wat Italië zo onweerstaanbaar maakt.

Van filmtips tot politiek

Donatello en Eveline kennen Italië heel goed. Met anekdotes en achtergrondinformatie geeft het duo ieder onderwerp meer kleur. Alles komt langs: het Italiaanse laatste nieuws, Italiaanstalige filmtips op Netflix, de bijzondere tradities, geschiedenis en wijnen tot en met de grillige politiek. Iedere week voelt Italië net even wat dichterbij.

Een tweede huis

In de laatste aflevering praten Donatello en Eveline over een tweede huis in Italië. Ook ons nieuwste magazine wordt besproken, want daarin staat een uitgebreide special over dit onderwerp.

LUISTER DE PODCAST OVER EEN TWEEDE HUIS


Of bekijk meer informatie over de Italië-podcast.

Bestel het magazine

Droom jij van een tweede huis in Italië of zoek je inspiratie voor je vakantie? Dan wil je ons nieuwste magazine zeker hebben! Je bestelt het nummer in onze webshop. Ook in de grotere supermarktfilialen is het te koop.

BESTEL JE MAGAZINE

BEKIJK OOK: