Terug naar overzicht

Win een reischeque t.w.v. € 250 van Eliza was here

Magazine no. 100 van De Smaak van Italië ligt in de winkel en dat vieren we. We geven meer dan 100 prachtige prijzen weg, waaronder een reischeque van Eliza was here.

Dankzij onze partners – bladen maken doe je samen – mogen we ter ere van ons feestje onder onze trouwe lezers mooie prijzen verloten. Van heerlijke delicatessen en handgemaakt servies tot compleet verzorgde vakanties.

Reischeque Eliza was here
Lekker op vakantie in Italië weg van de massa. Bij Eliza was here ben je zeker van een uniek plekje tijdens je volgende vakantie. Extra goed nieuws: ter ere van ons 100ste magazine mogen wij een reischeque ter waarde van € 250 weggeven.

Dit zijn de voorwaarden van de reischeque
De cheque is geldig op een vliegvakantie naar Italië, bij Eliza was here | Je krijgt €250 korting op de volledige reissom | Geldig bij een vertrekdatum vóór 31 oktober 2020 | Korting is niet geldig op reeds gemaakte boekingen niet geldig i.c.m. andere acties en niet in te wisselen voor contanten.

Zo maak je kans
Vul het winformulier in en maak kans op een van de mooie prijzen ter ere van het 100ste magazine van De Smaak van Italië. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven voor een prijs. De prijzen worden onder de deelnemers verloot. Overige voorwaarden vind je op desmaakvanitalie.nl/win100

Bestel het 100ste magazine van De Smaak van Italië
Bestel ‘m in onze webshop of koop de nieuwe editie in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK: