Treinen in Italië: reis voordelig met de trein door Italië!
Terug naar overzicht
met de trein naar italie slow travel

Reis (voordelig) met de trein door Italië!

Wil je deze kerstvakantie nog een bijzonder uitstapje maken in Italië maar staat er nog niets op de planning? Ga eens treinen in Italië! Precies in de kerstvakantie zijn de treintickets in Italië ontzettend voordelig. Zo kun je voor € 17 van Rome naar Napels reizen en voor € 25 van Rome naar Florence.

Treinen in Italië

Als we naar Italië gaan, huren we al snel een auto om door het land te crossen. Vaak is het niet al te duur en niet al te ingewikkeld. Het Italiaanse verkeer daarentegen… dat levert nog weleens wat stressmomentjes op. Dus hoe lekker is het dan om met de trein te reizen? Naast het feit dat je het getoeter en gefoeter van de Italiaanse bestuurders links laat liggen, kun je ook nog eens rustig van het uitzicht genieten én draag je je steentje bij aan het milieu. Het is namelijk een van de duurzaamste manieren om jezelf te verplaatsen.

60% korting op treintickets

Extra leuk is ook dat je door met de trein te reizen, meerdere bestemmingen aan kunt doen. Zo hoef je je niet te beperken tot enkel een stedentrip naar Rome of een bezoekje aan Napels: je combineert de steden gewoon! Bij Omio krijg je tot wel zestig procent korting op treintickets als je in de periode tussen 1 december 2017 en 10 januari 2018 treint (precies in de kerstvakantie dus!). Let op: de extreme kortingen gelden alleen deze week, je moet je tickets vóór 13 november 2017 boeken.

Reis zelf met de trein naar Italië.
Raphael Hunsucker bijvoorbeeld reist met grote regelmaat per trein naar de Laars en regelt de reis zelf. 
Lees hier zijn waardevolle tips! 

Raphael Hunsucker Met-de-trein-onderweg-naar-Italie

Reis zelf met de trein naar Italië. Bekijk hier onze populaire aanbiedingen: