Ben je gek op truffel? Ontdek dit pop-up truffelrestaurant in Amsterdam
Terug naar overzicht

Ben je gek op truffel? Ontdek dit pop-up truffelrestaurant in Amsterdam

Het truffelseizoen is in volle gang. Wil je hier genieten van truffelgerechten? Dan is dit pop-up truffelrestaurant in Amsterdam the place-to-be.

Ben jij net zo gek op truffelpasta en truffelrisotto als wij? Het Amsterdamse restaurant 5&33 heeft een truffelmenu samengesteld. Dat betekent: truffel in je voorgerecht, truffel in je hoofdgerecht en truffel in je dessert.

Julius Jaspers
‘Met de beste ingrediënten en een eenvoudig recept geef je de truffel het podium dat deze delicatesse verdient’, aldus chefkok Julius Jaspers, die het concept mee bedacht.

Truffle Tuesday
Naast het 4-gangen truffelmenu organiseert het restaurant vanaf 20 november Truffle Tuesday: elke dinsdag eet je truffelpasta met een glas prosecco voor 20 euro. Hier reserveer je voor Truffle Tuesday.

Truffels uit Umbrië
De truffels die gebruikt worden voor de gerechten komen uit de Italiaanse streek Umbrië. Ook in Piemonte en Toscane worden nu volop truffels gezocht. Het ingrediënt is zo exclusief en bijzonder omdat het enkel door truffelhonden kan worden gevonden, die kunnen ruiken waar de truffel onder de grond verstopt zit. Het 4-gangen diner wordt tot eind februari 2019 geserveerd.

LEES OOK: