Terug naar overzicht
pasta grannies

Italiaanse oma/opa gezocht voor tv-programma 24Kitchen

Ben jij of ken jij een Italiaanse oma of opa, die Nederlands spreekt en gek is op koken? Lees dan vooral even verder.

Voor een nieuwe serie van het tv-programma Zoals alleen oma dat kan van 24Kitchen zijn we op zoek naar een Italiaanse opa of oma. In dit programma duikt chef Danny Jansen samen oma’s en opa’s van allerlei nationaliteiten de keuken in om de lekkere familiegerechten met Nederland te delen.

Bekijk een voorproefje

Wat praktische informatie

In goed overleg met oma/opa worden 5 gerechten uitgekozen. Op deze manier komt de Italiaanse keuken veel meer tot zijn recht en daarbij ook oma of opa. Alle vijf de afleveringen worden op 1 dag in maart opgenomen. Uiteraard neemt 24Kitchen alle coronamaatregelen uiterst serieus en zal iedereen vooraf de opnames getest worden. Door middel van goede afspraken en voorbereidingen van de culinaire redactie komt dit helemaal goed.

Aanmelden doe je zo

Ben of ken jij deze Italiaanse Nonna of Nonno die niets liever doet dan koken, de allerlekkerste gerechten maakt en daarnaast gezellig kan kletsen, laat dan je gegevens achter.

NAAR HET AANMELDFORMULIER

Italiaanse inspiratie in je brievenbus

Wil je 6 keer per jaar de leukste tips, lekkerste gerechten en laatste nieuws uit Italië ontvangen? Neem dan een abonnement op De Smaak van Italië! Klik hieronder en bekijk de aanbiedingen van dit moment.