Terug naar overzicht
Sardinie

Nieuw seizoen tv-programma Beau van Erven Dorens op Sardinië

Update: Casa di Beau vanaf 31 augustus 2023 te zien op RTL 4
Dit nieuwe programma in zijn Italië-reeks zal plaatsvinden in het schilderachtige Toscane.

Het tv-programma van Beau van Erven Dorens in Italië krijgt een opvolger. Het tweede seizoen van Lago di Beau wordt Isola di Beau, want de presentator ontvangt zijn gasten nu op Sardinië.

Vanaf zondag 20 november is het tv-programma Isola di Beau te zien op RTL4. In een villa in het noorden van Sardinië ontvangt presentator Beau van Erven Dorens twee bekende gasten. Hij neemt ze mee naar de pittoreske dorpjes, het diepblauwe water, mooie rotspartijen van het eiland. Een ideale setting voor leuke activiteiten en boeiende gesprekken over hun jeugd, opvoeding, de liefde, carrière, tegenslagen… kortom, het leven.

Lago di Beau aan Comomeer

Het programma is de opvolger van Lago di Beau, waarin Van Erven Dorens begin dit jaar met zijn gasten in een villa aan het Comomeer verbleef. Onder meer Nick Schilder, Miljuschka Witzenhausen, Ernst Kuipers en Edsilia Rombley waren toen te gast.

Isola di Beau

De eerste aflevering van Isola di Beau zijn voetballer Matthijs de Ligt en acteur Diederik Ebbinge te gast. Ook John van den Heuvel en Ronald Koeman, Monica Geuze en Martijn Krabbé, Hannah Hoekstra en Olaf Koens, Bridget Maasland en kunstenaar Joseph Klibansky maken hun opwachting in het tv-programma.