Terug naar overzicht
Casa Di Beau Toscane

Casa di Beau vanaf 31 augustus te zien op RTL 4

Houd donderdagavond maar vrij in je agenda, want dan verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe programma Casa di Beau van Beau van Erven Dorens.
Vanaf 31 augustus geniet je om 20:30 uur ‘s avonds op RTL4 van de nieuwste serie Casa di Beau. Het is een vervolg op zijn eerdere programma’s Isola di Beau in Sardinië en Lago di Beau aan het Comomeer. Dit nieuwe programma in zijn Italië-reeks zal plaatsvinden in het schilderachtige Toscane.
In elke aflevering (zeven in totaal) heeft hij in een prachtige Toscaanse villa twee bekende personen te gast uit de Nederlandse entertainmentwereld die hij interviewt en meeneemt naar de mooiste dorpjes in de regio. In de eerste aflevering gaat hij in gesprek met journalist en tv-presentator Kees van der Spek en actrice Ellen ten Damme. En dat doet hij op wel een heel ideale setting, het Castello di Cafaggio, dat iets ten zuiden van Florence prijkt op een heuvel in de Chianti-streek.
Zelf overnachten in het Castello di Cafaggio, kijk hier!
Casa Di Beau Toscane te gast bij kasteel di Caffagio
Casa Di Beau Toscane kasteel di Caffagio
Afbeeldingen: Beau RTL4, Castello di Cafaggio, Booking.com

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reis mee met de trein naar Toscane

Lees ook:

Mengoni is bezig met een Europese tour. Op 23 oktober laat hij zijn indrukwekkende stemgeluid horen in de AFAS in Amsterdam.

De nieuwe najaarseditie: de gids voor je volgende vakantie! Ontdek onze beste adressen in onder andere Gardameer, Arezzo en Piemonte.

Het boeken van je museumticket was nog nooit zo makkelijk! Het Italiaanse Ministerie van Cultuur lanceert een nieuwe Italiaanse museum-app.