Terug naar overzicht
wheels in the west

Kom Italiaanse auto’s kijken tijdens Wheels in the West

Aankomend weekend vindt Wheels in the West plaats: een evenement in het Plantariumgebouw in Hazerswoude-dorp dat volledig in het teken staat van (vintage) auto’s. En jij kunt erbij zijn! Wij geven namelijk zes toegangskaartjes t.w.v. € 12,50 weg.

Wheels in the West

Wheels in the West vindt plaats op 30 september en 1 oktober. Op de beurs vind je een gevarieerd aanbod van klassieke en vintage auto’s (waarvan een groot deel Italiaans is), toebehoren, clubs en verzamelaars. Op de beurs presenteren standhouders en collectioneurs hun mooiste exemplaren. Ook zijn er pleintjes waar je kunt genieten van een culinaire versnapering en een lekker drankje. Dagelijks om 15.00 uur is er een veiling en op zondag om 10.00 uur start de Wheels in the West rally.

Italiaanse film

Ook wordt de film Nato sotto il segno del Toro getoonddie het leven en werk van briljant ingenieur en zakenman Ferruccio Lamboghini laat zien. De film is gemaakt door niemand minder dan onze eigen Angelo van Schaik en Mirko Cocco, de grondlegger van CineCars, een platform voor liefhebbers van klassieke auto’s.

Win kaarten! 

Deze actie is inmiddels verlopen. Winnaars zijn per e-mail op de hoogte gesteld.