Italiaanse workshop: volg onze culinaire workshops!

NIEUW! Volg onze culinaire workshops

Foto: Sofie Delauw

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we goed nieuws! De komende tijd gaan we verschillende Italiaanse workshops organiseren waar iedere keer een andere regio of een product centraal staat. We trappen af met de Kookworkshop Sardinië en de Wijnworkshop Sicilië!

Kookworkshop Sardinië

Zaterdag 23 september

Onder leiding van Nicoletta Tavella (eigenaresse van kookstudio La Cucina del Sole) maak je een typisch Sardijns menu bestaande uit een primo, een bijgerecht en een dessert. De gerechten worden belegeleid met verschillende wijnen. Bovendien zal een Sardinië-expert je op de hoogte brengen van interessante en praktische reisinformatie. De kookworkshop vindt plaats in de kookstudio Amsterdam Flavours op het Westergasterrein in Amsterdam.

Prijs: € 75 p.p. inclusief wijnen en reisinformatie.

MELD JE AAN!

Italiaanse workshop

Wijnworkshop Piemonte

12 & 17 november

Na het succes van de eerste reeks wijnworkshops met Sicilië als thema, is het tijd voor een nieuwe ronde. In november vinden weer twee wijnproeverijen plaats onder leiding van Gabrielle Salvatore. Ditmaal duikt ze in de wereld van de Noord-Italiaanse wijnen tijdens een wijnworkshop Piemonte.

De Noord-Italiaanse regio Piemonte staat bekend om haar topwijnen. De druiven barbera, dolcetto, nebbiolo, moscato en cortese zijn verantwoordelijk voor bekende wijnen als de Barolo en Barbaresco. Maar je komt ook andere pareltjes in deze streek tegen, die minder bekend zijn. Gabrielle laat je in haar wijnproeverij kennismaken met bekende en onbekende wijnen uit Piemonte.

De wijnproeverijen vinden plaats op zondagmiddag 12 november en vrijdagavond 17 november. Kosten? € 59,50 per persoon,

MELD JE AAN!

Italiaanse workshops