Terug naar overzicht
[lezersreis id="73228"] Le Marche Treinreis

Auto huren op vakantie deze (na)zomer: dit wil je weten

Ga je op vakantie naar Italië en ben je van plan een auto te huren, dan heb je vast de volgende vragen.

Wij werken samen met Sunny Cars. Daar hebben ze samen met de lokale wagenparkaanbieders de hygiënemaatregelen in kaart gebracht. De belangrijkste vragen hebben we vast voor je uitgezocht.

1.Is het huren van een auto veilig?
Juist nu is een auto huren heel veilig. Je reist met je eigen gezelschap in een eigen afgesloten ruimte: de huurauto. Je reist op je eigen tempo op zoek naar mooie plekjes, weg van de massa. Zo beleef je toch een zonnige en veilige vakantie.

2.Worden de huurauto’s goed schoongemaakt?
Jazeker. Alle huurauto’s worden na elke klant grondig gereinigd. Ook worden de zogenaamde high touchpoints, zoals het stuur, de versnellingspook en de autosleutel goed gedesinfecteerd.

3. Wordt er rekening gehouden met de afstandsregel?
Uiteraard. Alle lokale wagenparkaanbieders gaan uiterst serieus met deze situatie om. De afstandsregel wordt dus overal in acht genomen.

4. Moet ik een mondkapje op in de huurauto?
Reis je met je gezin, dan is het in de huurauto niet nodig om een mondkapje te dragen.

Reis je met personen van buiten je gezin, dan dien je soms in de huurauto wél een mondkapje te dragen. De bijrijdersstoel moet sowieso leeg zijn.

Als iedereen mondkapjes draagt, dan kunnen er twee personen per rij zitten. Als de reizigers geen mondbescherming dragen, mag er één persoon per rij zitten. Dat betekent in een gemiddelde auto voor 5 personen er maximaal 3 mensen in mogen zitten.

Zitplaatsen in beeld
Hieronder zie je het uitgebeeld voor diverse type auto’s

Auto huren in Italië

Wil je een auto huren in Italië? Wij hebben gunstige voorwaarden en werken samen met Sunny Cars. Reserveer ‘m direct via onderstaand formulier.


LEES OOK:

Bron: Sunny Cars & de Italiaanse partner