Terug naar overzicht

Deze Nederlandse bloggers vertellen over hun dagelijks leven in Italië

We blijven thuis en we doen alles wat we kunnen om verspreiding van het coronavirus te vertragen. Ondertussen dromen we vast van een volgende vakantie of stedentrip.

Vanuit huis proberen we toch een beetje in Italië te zijn. Hoe beleven Nederlandse locals in Italië hun woonplaats in lockdown tijdens de coronacrisis?

In Puglia
Onze vrienden van Yours Trulli, Jeroen en Nicole, zijn in Martina Franca in Puglia. In hun laatste blog vertellen ze hoe het hen vergaat. En natuurlijk hopen ze samen de zomer te kunnen omhelzen met alle Nederlandse toeristen die Italië liefhebben.

Italiaanse steden
Voor onze collega’s van timetomomo bloggen Nederlandse locals in Rome, Florence, Milaan, Venetië en Napels over hun leven in lockdown. Zo schrijft Inge vanuit Milaan: ‘Week zes alweer van dit ongewenste ‘avontuur’. Ik merk dat ik begin dit wennen aan dit leeftempo. Ondanks dat mijn dagen redelijk gevuld zijn met werk, met ons zoontje spelen, lekkere dingen koken en contact met vrienden en familie, gaat alles nu op een lagere versnelling.’  Bekijk deze blogs.

Vorige edities met 50% korting
Overigens lees je in het nieuwe magazine, dat begin mei verschijnt, een update van onze contacten in Noord-, Midden- en Zuid-Italië. Wil je vast extra veel inspiratie? Wij stellen ons archief open. Bestel vorige edities* van Smaak nu met 50% korting in onze webshop!

Redactielunch van De Smaak van Italie

* met uitzondering van editie 100

LEES OOK: