Terug naar overzicht
carpaccio

Carpacciofans opgelet: in Den Bosch wordt een carpaccio bar geopend

Ben jij dol op carpaccio? Plan dan snel een dagje naar Den Bosch. Halverwege november opent daar The Carpaccio Chop, de allereerste carpaccio bar van Den Bosch. 

Het overheerlijke voorgerecht wordt oorspronkelijk gemaakt van flinterdun gesneden rauwe runderlende, met een dressing van mayonaise, citroensap, worcestersaus, melk, zout en peper. The Carpaccio Chop is een restaurant dat zich helemaal specialiseert in dit gerecht en de vele variaties ervan.

Vlees, vis en vegetarisch
Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende creaties te maken. Welke varianten er op het menu komen weten we nog niet, maar als we de website mogen geloven kun je in elk geval kiezen uit vlees, vis en vegetarisch.

Thuisbezorgd
Als je geen zin hebt om van de bank af te komen, kun je de carpaccio ook thuis laten bezorgen. Weer eens iets anders dan pizza. Hoewel je die natuurlijk gewoon na je carpaccio kunt laten bezorgen..

Opening
The Carpaccio Chop opent in tweede helft van november op een locatie nét buiten het centrum van de gezellige Brabantse stad. Wil jij weten wanneer precies? Houd dan carpacciochop.com of hun Facebookpagina in de gaten.

LEES OOK:

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste vakantietips uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!