Terug naar overzicht
Eataly World

FICO Eataly World: Eataly opent nieuw themapark in Bologna

Goed nieuws voor fans van de Italiaanse keuken! In september 2017 opent een gloednieuw themapark van de luxe supermarkt Eataly in Bologna. Maak kennis met FICO Eataly World.

Entertainment en educatie

Het themapark, dat maar liefst 80.000 vierkante meter (!) beslaat, wordt onderverdeeld in zo’n 25 restaurants, congrescentra, boerderijen en ambachtelijke markten en winkels. Ook is er ruimte voor boomgaarden, weilanden en tuinen. Oprichter van Eataly Oscar Farinetti en zijn zoon Nicola Farinetti willen met het park zowel entertainment als educatie bieden. Bezoekers moeten een leuke dag hebben én wat leren van de Italiaanse keuken.

Van veld tot vork

Tiziana Primori, CEO van FICO en manager van het project: ‘Eataly wordt een plek waar bezoekers de complete Italiaanse keuken kunnen ervaren. Van veld tot vork.’ Je ziet niet alleen hoe een product van niets, iets wordt, je kunt ook meedoen aan workshops, waarin je leert hoe je pasta maakt of olijfolie leert proeven.

Eataly Hotel

Meerdere dagen in het park vertoeven? Dat kan ook. Een jaar na de opening van FICO Eataly World zal er ook een hotel op het terrein openen.

Neem hier alvast een kijkje in Eataly World…

Eataly World Eataly World Eataly World Eataly World Eataly World

FICO Eataly World

Meer weten over dit bijzondere themapark? Houd de website in de gaten voor alle nieuwtjes rondom de opening.

Bron: Forbes.com

Bewaren