Terug naar overzicht

Leer Italiaans vanuit huis met de nonnen van Vught

We leven op dit moment in een bijzondere tijd. Scholen, de horeca en allerlei bedrijven hebben de deuren gesloten, ziekenhuismedewerkers draaien overuren en we brengen urenlang thuis door. Heb jij al bedacht hoe je deze tijd gaat benutten? Het is namelijk een ideale tijd om je kennis van het Italiaans op te frissen of te starten met het leren van de taal.

Partnership – De Smaak van Italië samen met Regina Coeli

Regina Coeli (ook bekend als ‘de nonnen van Vught’) biedt tijdelijk een online blended training aan met een aantal individuele online face-to-face lessen en drie maanden toegang tot het e-learningsysteem. Ideaal om je conversatieskills te trainen, je kennis van de grammatica bij te spijkeren en je woordenschat uit te breiden. Als je nog geen kennis hebt van het Italiaans, dan helpt je taaltrainer je snel op weg.

Aantrekkelijk tarief
Omdat veel sectoren nu in zwaar weer zitten, wordt de training aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief. Je kunt al starten met leren vanaf € 400. Dat traint extra lekker!

Een persoonlijke training op maat
Regina Coeli staat bekend om de intensieve taaltrainingen, zoals ‘het weekje naar de nonnen’. Vanwege de coronamaatregelen geven de taaltrainers nu alleen virtuele lessen en die pakken ze ongeveer hetzelfde aan als de trainingen die ze geven in het instituut:

  • Je spreekt een-op-een met de taaltrainer en ziet elkaar via het scherm.
  • Je stemt vooraf je doelen en je programma af. De individuele lessen worden daarop afgestemd.
  • Tussendoor maak je persoonlijke opdrachten en oefen je in e-Regina.

Hoe je de lessen plant, is volledig aan jou. Je kunt bijvoorbeeld iedere dag een les volgen, maar bijvoorbeeld ook een keer per week of twee keer per dag. 

Boek snel!
Wil je profiteren van het tijdelijke aanbod van Regina Coeli? Boek dan snel via reginacoeli.nl/blended

LEES OOK: