Bezit een stukje Toscane
Terug naar overzicht
Leisure homes

Bezit een stukje Toscane

Mede-Eigenaar worden van de Borgo Syrah Residence Club is nu beperkt beschikbaar vanaf € 89,000

Je Toscaans vastgoed, tegen een fractie van de prijs! Nu kun je, zorgeloos en voor een fractie van de prijs, mede-eigenaar worden van je eigen Toscaanse vakantiewoning, gelegen op een luxe wijnlandgoed. Borgo Syrah Residence Club combineert de voordelen van je eigen vakantiewoning, en de diensten en voorzieningen van een boetiekhotel, het elimineert de hoge kosten, de zorgen en verantwoordelijkheden die een tweede woning in Italië met zich meebrengt.

Borgo Syrah heeft een prachtige ligging net buiten het idyllische en charmante stadje, Cortona, omgeven door glooiende heuvels en uitgestrekte wijngaarden. Het landgoed ligt midden in het hart van Italië, is goed bereikbaar en dé ideale uitvalsbasis om Toscane en de omgeving te verkennen.

Borgo Syrah is de enige Residence Club in Italië die is aangesloten bij THIRDHOME, ‘s werelds meest exclusieve community voor eigenaren van vakantiewoningen en luxe resorts zoals Ritz-Carlton Destination Club, St. Regis Residence Club and Kempinski Residences.

Doordat Borgo Syrah Residence Club aangesloten is bij THIRDHOME krijg je als investeerder een uniek gebruikersvoordeel, je krijgt immers toegang tot meer dan 15,000 vakantiehuizen, resorts, jachten, kastelen en landgoederen, in meer dan 100 landen, zonder dat je huur moet betalen voor het verblijf.

Als mede-eigenaar van Borgo Syrah Residence Club kun je jaarlijks kiezen om naar de Toscane te reizen, je beschikbare tijd te verhuren of wereldwijd vakantie te vieren met THIRDHOME.

Bezoek ons private event in Laren (NH) op 19 november

Vanwege de overweldigende belangstelling hebben we besloten om een informatie bijeenkomst te organiseren in Nederland.

Het is leuk om bij elkaar te komen en uitgebreid kennis te maken met de Borgo Syrah Residence Club maar ook de mogelijkheden te ontdekken wat THIRDHOME, o.a. bekend van “Millionaire Holiday Home Swap” op RTL-Z en Videoland te bieden heeft. THIRDHOME is een home exchange community voor mensen met een luxe vakantiewoning en Borgo Syrah is de enige Residence Club in Italië die is aangesloten bij THIRDHOME.

Naast de korte presentatie van THIRDHOME en Borgo Syrah, krijgt u de gelegenheid om verdere vragen te stellen. Er zullen ook Italiaanse hapjes en uiteraard een glaasje Borgo Syrah wijn voor u klaar staan. 

Bezoek onze bijeenkomst in Laren (nh), op 19 november a.s..
Wij hebben gekozen voor een locatie in het Italiaanse thema namelijk:

La Vespa 
Naarderstraat 26 
1251 BC Laren (NH).
Ps. Er is voldoende parkeer gelegenheid bij Het Singer Museum Laren

Scan de qr code voor meer informatie.

Dit artikel is een samenwerking met THIRD HOME.

Over THIRDHOME

THIRDHOME is ‘s werelds meest exclusieve luxury home exchange community voor eigenaren van vakantiewoningen en luxe resorts zoals Ritz-Carlton Destination Club, St. Regis Residence Club and Kempinski Residences. Als member krijg je toegang tot meer dan 15,000 vakantiehuizen, resorts, jachten, kastelen en landgoederen, in meer dan 100 landen, zonder dat je huur moet betalen voor het verblijf. THIRDHOME is o.a. bekend van “Millionaire Holiday Home Swap” de docu-serie op RTL-Z en Videoland.