Reisaanbieding: 9-daagse fly-drive ontdek de Marken
Alle lezersreizen

9-daagse fly-drive ontdek de Marken

9 dagen vanaf € 857 p.p.

In de Marken vind je cultureel erfgoed gelegen in lieflijke landschappen, de glooiende groene heuvels in het binnenland en de mooie kust met heerlijke zandstranden aan de Adriatische zee. Dit is de ideale bestemming voor liefhebbers van ongerepte natuur en schilderachtige kunstdorpen.

Liselotte van Leest

Smaakredacteur Liselotte was in De Marken: ‘met zo’n prachtige kustlijn zou je verwachten dat de dorpjes in De Marken heel toeristisch zijn, maar er heerst totale rust en je vindt er nog een lokaal leven. Een van de weinige drukbezochte plaatsen is Loreto. Daar is ook een goede reden voor, want hier staat het geboortehuis van Maria. Een bijzondere plek om te bezoeken.’

Dag

Wij hebben een bijzondere rondreis samengesteld in deze mooie regio. De eerste accommodatie is Casa Oliva in het mooie dorpje Bargni. Hier verblijf je 3 nachten, volg je een speciale pastaworkshop met aansluitend diner en geniet je van oude dorpjes in de Metauro-vallei. Daarna reis je naar het zuiden van Le Marche, waar je 2 nachten logeert in Agriturismo La Campana: een landgoed met eigen wijn- en olijfolieproductie. Wil je meer informatie of deze reis boeken?

Voor meer informatie en boeken, klik hieronder:

Meer informatie?

Bel 020-3208087 of mail Info@dsvmedia.nl