Loading
Terug naar overzicht

Meld je aan voor gratis toegang tot de Second Home beurs Utrecht 1-3 okt

Droom je van het kopen van een woning in Italië? Oriënteer je dan op de Second Home beurs van 1 tot en met 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Meld je via ons aan en krijg gratis toegang voor 2 personen.

Op de Second Home Beurs in Utrecht ontdek je hoe je de droom van een (tweede) huis in Italië kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door woningaanbod en laat je informeren door de vele deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen. Ook is er een uitgebreid seminar-programma met o.a. een lezing over Italië.

Second Home ook in Vlaanderen
Woon je in België? Een week later, van 8 – 10 oktober 2021, is er de Second Home Expo in Gent. Bekijk hoe je je gratis kunt aanmelden voor Gent.

Zo krijg je gratis toegang in Utrecht

Wil je gratis toegang voor 2 personen in Utrecht? Laat je gegevens dan hieronder achter. Belangrijk: in de bevestiging krijg je een unieke aanmeld-link die je nog invult voor gratis toegang.

Wonen & werken in Italië-special

In het nieuwe magazine van De Smaak van Italië vind je een special over wonen en werken in het land van je dromen. Je leest de beste tips van makelaars en testimonials van mensen die je voor gingen.

BESTEL JOUW EXEMPLAAR

Meer lezen over een tweede huis in Italië

Bekijk alles over een tweede huis

Foto: Villa delle Valle