De verbouwing van je huis in Italië (video)
Terug naar overzicht
huis verbouwen verf

De verbouwing van je huis in Italië (video)

Wat mag je verbouwen in je huis in Italië en wat niet? Jasmijn heeft zelf een huis verbouwd op Sicilië. Hier deelt ze haar ervaring en tips.

Wat is de rol van een tecnico en van een architect bij de verbouwing? En hoe zit het met de bonussen: de vergoeding die je voor sommige onderdelen kunt krijgen? Jasmijn legt het uit.

Serie op YouTube

Jasmijn Vonsée woont sinds 2020 op Sicilie, waar ze een oude bouwval tussen kasteelmuren in Sciacca (een vissersdorpje in het zuiden van Sicilie) met hulp van familie en dorpsbewoners heeft omgetoverd tot een mooie woning. In onze gezamenlijke YouTube-serie Een huis kopen in Italië vertelt ze over haar ervaring en geeft tips.

Ontmoet Jasmijn op de Second Home Beurs

Op de Second Home Beurs Utrecht van 30 september t/m 2 oktober 2022 geeft Jasmijn namens De Smaak van Italië elke dag een lezing. Als je je via ons aanmeldt, krijg je gratis toegang voor twee personen! Bovendien ligt er voor elke bezoeker een Tweede Huis-special van ons klaar!
Second Home beurs
In het dossier ‘Tweede Huis’ hebben we alle interessante artikelen over het kopen van een woning in Italië voor je verzameld. Van ervaringen van Nederlanders die je voorgingen tot de beste tips van makelaars.