Trikini: Italiaanse ontwerpt déze coronaproof bikini's
Terug naar overzicht

Trikini: Italiaanse ontwerpt déze coronaproof bikini’s

Langzaam gaat het zwaargetroffen Italië weer open. In augustus hopen veel Italianen weer naar het strand te gaan. Grote kans dat ze een verplicht mondkapje moeten dragen.

Dan kun je natuurlijk mondkapjes bij de drogist halen, maar dat doen de modebewuste Italianen niet. Naaister Tiziana Scaramuzzo maakte als grap met haar dochters een paar mondkapjes met hetzelfde motief als een bikini. Na een post op de social kanalen zag haar bedrijf de aanvragen exploderen.

Hetzelfde patroon
‘Als we dan een verplicht mondmasker moeten dragen, waarom niet in hetzelfde patroon als je zwemkleding’, vertelt Tiziana Scaramuzzo op De Telegraaf. ‘Ze zijn veel vrolijker dan de maskers die we nu overal zien.’ Wel benadrukt de Italiaanse dat deze mondkapjes alleen geschikt zijn voor privégebruik en niet voor medisch gebruik.

Trikini
De eerste trikini’s zijn dus een feit: bikini’s met bijpassend mondkapje.

VERLANGEN NAAR VAKANTIE
Verlang jij ook naar vakantie en naar het Italiaanse strand? Het nieuwste magazine van De Smaak van Italië volledig in het teken van dit verlangen, boordevol reistips voor op je bucketlist, interviews en lekkere recepten. Bestel het nieuwste magazine in onze webshop (nu zonder verzendkosten!) of koop ‘m in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK:

Bron: Telegraaf, DailyMail. Beeld: Elexia Beachwear