Terug naar overzicht

Win twee gratis overnachtingen in Casa San Carlo in Umbrië

UPDATE deze winactie is gesloten. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Casa San Carlo ligt in Umbrië, het groene hart van Italië. Ben jij van plan om dit jaar naar deze regio te gaan? Maak nu kans op twee gratis overnachtingen.

Al 11 jaar ontvangen Torben & Klaartje Heerze, samen met hun dochtertjes Giulia (11) en Elena (8), hun vakantiegasten in Casa San Carlo in Umbrië. Hier hebben zij een familiaire, ongedwongen sfeer gecreëerd, waar ‘het goede leven’ centraal staat. Het huis heeft een fenomenaal uitzicht over Umbrië en Toscane, er is een prachtig zwembad, de appartementen zijn ruim en comfortabel, je kunt een paar keer week aanschuiven voor het Menù del Giorno en sommelier Torben serveert geweldige Umbrische wijnen. Neem je je kinderen mee? Die vermaken zich opperbest in de speeltuin en met al het speelgoed.

Geniet ook van hun kleinschalige, comfortabele en kindvriendelijke vakantieadres, waar het leven in het teken staat van ontspanning, vrolijkheid en gezelligheid! Ook prima te combineren met een weekendje Rome.

Little Italy 2019
Speciaal voor Little Italy 2019 geven Torben en Klaartje 1x twee gratis (aaneengesloten) overnachtingen weg in een van hun appartementen! Dit aanbod geldt voor maximaal 4 personen in de maanden april, mei, juni, september en oktober 2019. Het appartement wordt op basis van beschikbaarheid door Torben en Klaartje aangewezen.

Zo win je twee gratis overnachtingen in Casa San Carlo in Umbrië:

UPDATE deze winactie is gesloten. De winnaar heeft bericht ontvangen.

LEES OOK:

De beste berichten van De Smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!