Terug naar overzicht

Vier de herfst bij Borgo Castello Panicaglia in Umbrië

Vier de herfst bij Borgo Castello Panicaglia in het groene hart van Italië. Ze hebben nu een fijn arrangement.

Partnership

De regio Umbrië is in de lente en zomer al een geweldige bestemming, maar in de herfst is een reisje naar dit groene hart van Italië extra speciaal! De kleuren zijn namelijk adembenemend mooi en daarnaast is de herfst hét seizoen van de druiven- en olijfoogst.

Laten we ook het mooie weer niet vergeten. Gemiddeld ligt de temperatuur in Umbrië in oktober rond de twintig graden en er is vaak nog volop zon.

Herfstarrangement

Heb je zin om met je geliefde, een vriend(in) of met het hele gezin van de herfst te proeven – met onder meer verse truffels, noten, kastanjes, pastasauzen, vijgen, paddenstoelen, wijn en olijfolie? Borgo Castello Panicaglia biedt een heerlijk herfstarrangement, bestaande uit zeven overnachtingen met ontbijt, twee driegangen-diners, een bezoek aan een wijnhuis incl. wijnproeverij, een kookworkshop en bij aankomst een fles wijn op de kamer, om te proosten op een prachtige herfstbeleving!

bekijk dit arrangement

Fijne plek, ook met kinderen

‘Eigenlijk wilden we hier creëren wat we zelf missen sinds we een kindje hebben,’ aldus Albert Top. ‘We hebben altijd de hele wereld afgereisd. Op vakantie gaan is geweldig en dat moet het ook blijven als je jonge kinderen hebt. Wij hebben geen zin om in een of ander schreeuwerig kinderparadijs te gaan zitten, we misten een plek waar het nog rustiek en romantisch voelt en waar je kinderen toch hun gang kunt laten gaan. Daarom hebben we die plek zelf maar gemaakt.’ Behalve een groot bos waarin de kinderen zelf kunnen spelen en rennen, worden er ook allerlei activiteiten voor de kinderen bedacht. ’s Zomers hebben we een buitenbioscoopje,’ vertelt Inger Top. Ook kunnen ze meedoen aan speurtochten en zelf pizza’s maken.

Bekijk ook

Wil je meer weten over deze mooie accommodatie?

Fotografie: Sofie Delauw