Terug naar overzicht
Serie The Good Mothers Disney

Deze Italiaanse serie wil je zien – The Good Mothers

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal: drie vrouwen riskeren alles om de ‘Ndrangheta-maffia te verslaan en te ontsnappen aan de gewelddadige praktijken van hun omgeving. Bij Disney+ kun je nu kijken naar de nieuwe Italiaanse serie The Good Mothers.

Drie moedige vrouwen groeien op in een beruchte maffia familie. Wanneer ze besluiten samen te werken met aanklager Anna Colace, die pas in Calabrië is aangekomen moeten zij vervolgens vechten voor hun leven en voor de toekomst van hun kinderen.

Met regisseur Julian Jarrold, die ook een aantal afleveringen voor The Crown maakte, is deze serie zeker goed gelukt. De hoofdrollen zijn voor de Italiaanse Simona Distefano (ken je misschien van de Netflix-film Love in the Villa), Valentina Bellè en Gaia Girace (uit de film De geniale vriendin), Spectre-acteur Marco Zingaro en de Italiaanse acteur Stefano Fregni spelen de sleutelpersonen uit de bende, en actrice Barbara Chichiarelli speelt de aanklaagster, Anna Colace.

Voor de eerste twee afleveringen werd eerder dit jaar al een award in de wacht gesleept.
Bekijk hieronder vast de spannende trailer.

Na het kijken van deze spannende serie weet je alles over de wreedheid van de ‘Ndrangheta – de Siciliaanse maffia in het zuiden van Italië – over de sfeer en geweld waarin veel mensen moeten leven en vooral veel vrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.