Terug naar overzicht

Zo maak je 3 feestelijke drankjes voor een witte kerst

In Nederland een witte kerst niet vaak meer mee. Verras je vrienden en familie (ook al is het in kleine kring) dit jaar met een feestelijke witte cocktail. Met onderstaande recepten tover je ze in een een handomdraai. Witte kerst gegarandeerd!

Partnership – De Smaak van Italië met Disaronno

De basis van deze drankjes is Disaronno Velvet, een nieuwe cream likeur. De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met de romige toevoeging van melk. We zetten de cocktails voor je op een rij.

1.Disaronno Velvet – puur met ijs

Met een witte look laat deze fluweelzachte likeur je verlangen naar meer. Perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma. Ontdek de likeur puur en schenk ‘m over ijs.

2. Velvet White Espresso Martini

Een heerlijke variant op de espresso martini. Disaronno Velvet geeft deze klassieke cocktail een heerlijke fluweelzachte twist. Zo maak je deze cocktail:

In deze cocktail zit: 50 ml Disaronno Velvet, 25 ml Tia Maria, 25 ml Tito’s Handmade Vodka. Shake alle ingrediënten in een shaker gevuld met ijs, schenk in een martiniglas en garneer met wat chocoladeschaafsel. Deze romige cocktail is perfect om een thuisdiner mee af te sluiten.

3. Disaronno Velvet Godfather

Met deze variant tover je de stoere Godfather in een prachtige witte kerst versie. Zo maak je deze cocktail:

Shake 50ml Disaronno Velvet en 50ml Whiskey in een shaker, strain in een tumbler en serveer met ijs. Optioneel: voeg twee lepels abrikozenjam toe voor een nieuwe en smoothie twist.

Cadeautip

Disaronno Velvet is verkrijgbaar bij Nederlandse slijterijen voor een adviesprijs van €21,99 en is speciaal voor de feestdagen nu ook verkrijgbaar in een mooi giftpack of mini pack. Leuk voor onder de boom!

BEKIJK OOK: