Terug naar overzicht
Paasdiner - Dessert - Sinaasappelpancakes met advocaatroom en witte chocolade

Geniet van ‘la bella vita’ met dit heerlijke paasrecept

Italië is geliefd om meerdere redenen, bijvoorbeeld het warme weer en prachtige omgeving.
Maar ook het uitgebreide tafelen en genieten van de heerlijke nationale keuken zorgen ervoor dat het land zo populair is.

Kan je dit jaar de paasdagen niet in Italië doorbrengen maar, wil je alsnog van een uitgebreide paasbrunch genieten of zoek je een heerlijk dessert voor na je paasdiner? Dan zit je hier goed. We maken dit jaar namelijk sinaasappelpancakes met advocaatroom en witte chocolade.

Dit bijzondere recept verrast je niet alleen met de heerlijke smaken, maar ook door de bereidingstijd. Het staat namelijk binnen ongeveer 10 minuten op tafel!

Paasdiner - Dessert - Sinaasappelpancakes met advocaatroom en witte chocolade

Sinaasappelpancakes

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 2 el advocaat
  • 15 gr pijnboompitten
  • 4 pancakes met sinaasappelsmaak
  • 75 ml slagroom
  • 1 el suiker
  • 25 gr witte chocolade

Instructies

  • Verwarm de pancakes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Klop de slagroom met de suiker stijf. Spatel de helft van de advocaat door de slagroom.
  • Verdeel de pancakes over 4 borden. Schep de advocaatroom erop. Besprenkel metde rest van de advocaat en bestrooi met de chocolade en pijnboompitten.
5 van 1 stem
Pin recept Recept afdrukken

Extra tip: eten de kids ook mee? Vervang dan voor de kinderen de advocaat met 2 eetlepels honing.

Onvergetelijke paasdagen

Door het maken van dit heerlijke recept en lekker uitgebreid te tafelen met de hele familie
waan je je toch een beetje in Italië. Zo maak je deze Pasen samen eentje om nooit te
vergeten. Buona Pasqua!

Dit recept is een samenwerking.