Jamie Oliver heeft een diepe liefde voor de Italiaanse keuken. Hier delen we zijn recept voor perfect pastadeeg.

Proef de lekkerste Italiaanse recepten: van pasta en risotto tot dolci en aperitivo-hapjes. Authentiek, seizoensgebonden en makkelijk zelf te maken.
Jamie Oliver heeft een diepe liefde voor de Italiaanse keuken. Hier delen we zijn recept voor perfect pastadeeg.
Jamie Oliver heeft een diepe liefde voor de Italiaanse keuken. Hier delen we zijn recept voor gevulde ravioli, een absolute must-try!
Zo maak je een verrassend en gezonde pistachesemifreddo gemaakt met mandarijn uit het kookboek van de zussen Jansen & Jansen.
Proef de rijke smaken van deze amandel-koffiecake met romige botercrème, een traditioneel recept uit Istria van Paola Bacchia.
Geniet van heerlijke, krokante mosselen uit de oven, geïnspireerd door de Italiaanse invloeden van Istrië. Een recept uit het kookboek Istria.
Geniet van crêperolletjes met radicchio, geïnspireerd door de Italiaanse invloeden van Istrië. Een recept uit de jeugd van Paola Bacchia.
Probeer deze venkelgratin met een krokant laagje, bereid in een romige saus die de verfijnde smaak van venkel perfect naar voren brengt.
Dit is een van de meest iconische gerechten van Sardinië. Malloreddus (ribbelvormige pasta) met een saus van Italiaans saucijzenvlees.
Dit recept voor kip met sinaasappel neemt je mee naar de glinsterende, turquoise wateren en relaxte levensstijl van het eiland Sardinië.
Probeer deze heerlijke rigatoni met gehaktballetjes, geïnspireerd door de klassieke Italiaanse keuken.
Hier is het klassieke recept voor Penne all’arrabbiata. Deze Romeinse pasta met pittige tomatensaus en chilipeper zit boordevol smaak.
Ontdek hoe je reginette met langoustines maakt uit De Zilveren Lepel Pasta. Deze elegante pasta met delicate langoustines is fantastisch!
Maak zelf ravioli met een vulling van cantharellen en tijm. Dit authentieke Italiaanse recept uit De Zilveren Lepel Pasta is eenvoudig en verfijnd.
Drie Ottolenghi-recepten uit zijn nieuwste boek 'Comfort' die je zeker wilt proberen: geurige citroenrijst, makkelijke traybake en romige limabonen.
Geniet van Ottolenghi's romige limabonen: perfect als bijgerecht of op zichzelf met feta of olijven.
Een kruidige Gin Sour met saffraan getrokken Liquore Strega, gecreëerd in Lecce. Een exotische twist op een klassieke cocktail.
Wat eet je als het warm is buiten? Geniet tijdens de lunch van krulandijvie, tomaat, tonijn en mozzarella met dubbelgebakken brood uit Puglia.
Deze octopussalade is geïnspireerd op de korte kustlijn van Basilicata. Hier worden de octopussen uit de zee gevist en de aardappels uit de grond gehaald.
Zo maak je zelf heerlijke Maritozzi, Italiaanse broodjes met romige vulling en bestrooid met pistachenoten!
Bak zelf deze luchtige focaccia met zwarte olijven en verse rozemarijn, de geur van versgebakken brood is hartstikke lekker!