Het 4e seizoen van Gomorra is vanaf vandaag te zien
Terug naar overzicht

TV-tip: het 4e seizoen van Gomorra start vandaag

Vanaf vandaag zijn op lumiereseries.com wekelijks drie nieuwe afleveringen te zien van Gomorra 4.

Fans hebben er een jaar op gewacht: het nieuwe seizoen van Gomorra. De wereldwijd succesvolle misdaadserie is gebaseerd op de bestseller van Roberto Saviano en de speelfilm van Matteo Garrone, die in Cannes werd bekroond met de Grote Juryprijs.

Nieuw machtsevenwicht
In het vierde seizoen moeten Genny en Patrizia voor een nieuw machtsevenwicht zorgen, nadat ze door een hel zijn gegaan en Genny zijn broer en aartsvijand Ciro heeft verloren. Ondertussen heeft de bende van Enzo en Valerio de leiding in Napels geconsolideerd. Allen krijgen echter te maken met nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden, terwijl de stad terug dreigt keren naar bloedige tijden. Om zijn familie te beschermen staat Genny voor zware keuzes. Hij besluit dat het tijd is voor ingrijpende veranderingen. Om zich in de gemeenschap te rehabiliteren, stapt hij de zakenwereld binnen en neemt hij afstand van oude relaties. Zijn opmars naar de top leidt hem naar Londen en brengt grote financiële risico’s met zich mee. Azurro speelt een steeds grotere rol in het Savatano imperium. Opnieuw dreigt er een oorlog uit te breken.

Nu te zien
Vanaf vandaag dus elke week op drie nieuwe afleveringen op lumiereseries.com. Vanaf 25 juni is de DVD te koop. KPN zendt de nieuwe reeks vanaf 1 juli uit.

LEES OOK:

De beste berichten van De Smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!