Even voorstellen: Iris en Peppe vloggen over hun leven in Napels
Terug naar overzicht

Even voorstellen: Iris en Peppe vloggen over hun leven in Napels

Iris de Brouwer en Giuseppe (Peppe) Renzuto Iodice wonen in Napels. Ze zijn, zoals hun vrienden zeggen, een Napolitaanse Nederlander en een Nederlandse Napolitaan. Elke vrijdag nemen ze je in hun video’s mee naar hartje Napels en omgeving.

Zo krijg je een bijzonder kijkje in de beste pizzeria’s van de stad, in de wijk Scampia (bekend van de hitserie Gomorra), hét uitkijkpunt, de haven, het ondergrondse Napels en nog veel meer.

Verder kijken dan de standaard toerist
‘Doordat wij beide culturen kennen en beide talen beheersen, zijn wij heel goed in staat om een brug te slaan tussen deze twee werelden. Wij willen mensen meenemen in de metropool Napels en ervoor zorgen dat anderen verder kijken dan dat de standaard toerist doet. Het is voor ons een droom die uitkomt om samen te kunnen werken in deze twee culturen’, aldus Iris en Peppe.

Even voorstellen

Ga elke vrijdag mee naar Napels! Dan vind je op onze site de nieuwste video’s van Een local in Napels. Hieronder stellen Iris en Peppe zich vast aan je voor.

Ben je in Napels?

Bezoek dan ook de prachtige Amalfikust! Wij weten precies waar je moet zijn. Bekijk onze reisaanbieding:

Bekijk ook:

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de reismogelijkheden van en naar Italië? Volg ons op Facebook of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!