10x win een olijfoliepakket van A Taste of Passion
Terug naar overzicht

Win een olijfoliepakket van A Taste of Passion

Magazine no. 100 van De Smaak van Italië ligt in de winkel en dat vieren we. We geven meer dan 100 prachtige prijzen weg, waaronder 10 olijfoliepakketten.

Dankzij onze partners – bladen maken doe je samen – mogen we ter ere van ons feestje onder onze trouwe lezers mooie prijzen verloten. Van heerlijke delicatessen en handgemaakt servies tot compleet verzorgde vakanties.

10x een olijfoliepakket van A Taste of Passion
In 2013 kochten ze een oude boerderij in de Marken waar ze begonnen met het ontwikkelen van hun eigen olijfolie. Uit passie voor dit natuurproduct is A Taste of Passion geboren. Alle olijven worden met de hand geplukt en de bomen in de gaard zijn biologisch gecertificeerd. A Taste of Passion produceert verschillende smaken olijfolie, van zacht en krachtig tot pittig. Wij verloten tien boxen met drie heerlijke olijfolies.

Zo maak je kans
Vul het winformulier in en maak kans op een van de mooie prijzen ter ere van het 100ste magazine van De Smaak van Italië. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven voor een prijs. De prijzen worden onder de deelnemers verloot. Overige voorwaarden vind je op desmaakvanitalie.nl/win100


Bestel het 100ste magazine van De Smaak van Italië
Bestel ‘m in onze webshop of koop de nieuwe editie in een winkel bij jou in de buurt.

LEES OOK: