Terug naar overzicht
koffietenjtes Bari

Een espresso in een handomdraai?

Geen redactieoverleg gaat bij De Smaak van Italië voorbij zonder koffie. Het liefst zouden we natuurlijk iedere maandagochtend op een Italiaanse terrasje van onze cappuccino’s nippen, maar in realiteit zitten we doorgaans gewoon op kantoor in Nederland. En dan willen we snel – maar wel écht Italiaanse – koffie op tafel. In veel gevallen kiezen we dan voor de espressocapsules van Pellini.

25ml

Pellini maakt authentieke Italiaanse espresso bereikbaar voor iedere espressoliefhebber. De Nespresso®* compatible capsules zijn ideaal voor een traditioneel kopje van 25ml. Het is de eerste premium Italiaanse koffie in supermarkten, een belangrijke innovatie op de internationale koffiemarkt. Vanaf nu hebben liefhebbers van Italiaanse espresso een keuze voor hoge kwaliteit binnen handbereik.

Negentig jaar ervaring

Vanuit een familiegeschiedenis vol passie en traditie groeide het merk uit tot een van de belangrijkste Italiaanse koffiebranderijen. De familie en haar medewerkers delen al meer dan negentig jaar een liefde voor verbetering, kwaliteit en het bereiken van de unieke en onmiskenbare smaak.

Pellini capsules

Om de individuele wensen voor een droomespresso uit te laten komen, biedt Pellini verschillende koffieblends in capsules met ieder eigen smaken en aroma’s, inclusief een biologische optie. De capsules geven liefhebbers een perfecte espresso voor ieder moment, van elegant en zacht tot intens en sterk.

Win een Pellini-pakket!

Update: deze winactie is verlopen.

De espressocapsules zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn – 10 stuks – € 3,49

*Het merk is geen eigendom van Pellini Caffè S.p.a. noch van de aan haar verbonden bedrijven