Terug naar overzicht
Casabase

Prego! Mooie Italiaanse producten

Ontdek de heerlijke Italiaanse delicatessen, pastaboxen en cadeaupakketten van online Italiaanse delicatessenwinkel Casabase. Hier willen ze je het geluk van het eten en drinken ofwel mooie Italiaanse producten laten ontdekken.

Francesco en Angelica geloven in excellentie en zoeken continu naar de beste Italiaanse delicatessen en direct contact met de leveranciers. Ze houden van ambacht, de passie van mensen die dingen met hun eigen handen doen en alles wat alleen met ervaring kan worden geleerd. De selectie Italiaanse producten zal voor iedereen een plezierige ontdekking zijn.

De Smaak van Italië x Casabase cadeau actie

Heb jij ook zo’n zin in de Italiaanse keuken? Voor onze lezers hebben we een smakelijke (of heerlijke) actie. Bestel vandaag nog de lekkerste Italiaanse delicatessen bij Casabase. Jij krijgt als lezer van De Smaak van Italië een heerlijk cadeau bij jouw bestelling als je bij Casabase besteld. Vul bij opmerkingen in de kassa het volgende in: De Smaak van Italië. (Zolang de voorraad strekt)

En maak in de week van 29 maart t/m 4 april 2023 kans op een Colomba (Paasbrood) ter waarde van 36 euro. Leuk voor op de paastafel! Hoe winnen? Volg ons en @casabase_nl via Instagram en tag de gelukkigen met wie jij een stuk Colomba wilt eten.

Colomba italiaans-paasbrood

Producten uit Italië

De Italiaanse delicatessen worden binnen 1 tot 2 werkdagen (gekoeld) thuisbezorgd door Postnl in zowel Nederland als België. Gratis verzending op alle bestellingen boven de €80,-. Bij een lager bedrag zijn de verzendkosten voor Nederland: €6,95 en voor België: €8,95.

Ben jij op zoek naar een origineel Italiaans cadeaupakket, verjaardagscadeau of misschien een pakket voor Pasen? Ze hebben een selectie Italiaanse cadeaupakketten voor je samengesteld zoals een Truffelpakket of een pakket met onmisbare producten voor in de keuken. Ontdek ook de Casabase Pastabox, deze complete box bevat alle ingrediënten en het recept om de pasta ‘alla Carbonara‘, ‘alla Amatriciana‘, ‘alla Puttanesca‘, ‘alla Calabrese‘ of gewoon om een heerlijke pasta met pesto te maken.

Ze hebben een assortiment met zorgvuldig geselecteerde delicatessen, vleeswaren en kazen. De vleeswaren en kazen voor vers gesneden en vacuüm verpakt. Denk bijvoorbeeld aan guanciale, prosciutto en unieke salami’s die je echt eens zou willen proberen. Daarnaast hebben ze kazen zoals de Parmigiano Reggiano Bio, Pecorino Riserva en de prijswinnende truffelkaas Cacio di Venere. Bij Casabase kun je zelf jouw eigen borrelplank of aperitivo samenstellen.

Biscotti di Prato cantuccini

Bovenstaande koekjes komen uit Prato waar je de beroemde cantuccini kunt halen bij Mattei, deze mooie gevulde blikjes kun je nu ook bestellen bij Casabasa. Of maak de cantuccini zelf volgens recept van Kees Holtkamp.

Ontdek ook de beste pasta van Italië, Francesco en Angelica hebben de pasta’s van Benedetto Cavalieri en Pastificio Afeltra in het assortiment. Deze pasta’s zijn ook te vinden bij de beste Italiaanse restaurants van de wereld. Proef bijvoorbeeld de Spaghettone van Cavalieri of de Bucatini van Afeltra. Let op, na het eten van deze pasta wil je niks anders meer.

Dit artikel is in samenwerking met Casabase tot stand gekomen.

LEES OOK: