Terug naar overzicht
Fiat Topolino italië

Fiat verrast met twee nieuwe modellen: de 600e en de Topolino

Fiat lanceert onverwachts twee nieuwe elektrische modellen: de 600e en de Topolino. Na acht jaar zonder echt nieuwe modellen, is dit een opvallende stap. De 600e wordt gezien als de opvolger van de succesvolle Fiat Punto, terwijl de Topolino een compact stadsautootje is.
De introductie van de nieuwe modellen is mogelijk dankzij de samenwerking binnen de Stellantis-familie, waar Fiat nu deel van uitmaakt. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard op ontwikkeling en productie. Ontdek de nieuwe modellen van Fiat en laat je verrassen door hun elektrische prestaties en stijlvolle design!

Fiat 600e De terugkeer van een icoon

De Fiat 600e deelt technische eigenschappen met de Jeep Avenger. Met een elektrisch rijbereik van 400 kilometer en een bagageruimte van 360 liter biedt deze auto zowel comfort als praktisch gebruiksgemak.
Stap in en rijd mee met deze prachtige roadtrip door de regio’s Le Marche, Emilia-Romagna en door San Marino. We toeren langs de kust, bergdorpjes en kastelen.
Fiat 600e

FIAT TOPOLINO Klein en cool

Fiat heeft in Turijn ook de nieuwe Topolino (Italiaans voor baby muis) onthuld en is vernoemd naar de klassieke auto uit de jaren dertig en vijftig. Het is een compacte stadsauto met een beperkte snelheid van 45 km/u. Hierdoor kan deze auto in sommige landen al vanaf veertien jaar worden bestuurd.

De Topolino heeft een stijlvolle en eenvoudige vormgeving, waarbij ‘less is more’ centraal staat.
Fiat Topolino Italy
Met deze nieuwe modellen maakt Fiat een sterke comeback op de markt, waarbij ze inspelen op de groeiende vraag naar elektrische voertuigen.

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Ga je met de auto naar Italië? Dan kom je de nodige tolwegen tegen. Met deze praktische informatie ga je goed voorbereid op vakantie.

De nieuwe zomereditie: de gids voor je volgende vakantie! Ontdek onze beste adressen in onder andere Puglia, Toscane en Bergamo.

Vandaag duiken we in de geschiedenis van de Fiat 500: het paradepaardje van de Italiaanse autofabrikant.