Lezersreizen: vierdaags arrangement in authentieke masseria op Sicilië
Terug naar overzicht
masseria casa damma sicilie

Lezersreizen: vierdaags arrangement in authentieke masseria op Sicilië

Zuidelijker dan Sicilië kom je niet in Italië. Het eiland in de Middellandse Zee tikt nog net Afrika niet aan. Het is er tot laat in het jaar goed toeven vanwege het klimaat en dus een populaire vakantiebestemming.

Logeer drie nachten in Agriturismo Case Damma, inclusief ontbijt en welkomstdiner, en bij langer verblijf gratis deelname aan de kookworkshop ter waarde van maar liefst €99 per persoon. Een pure agriturismo met een hartelijke, ongedwongen sfeer. Op een paar kilometer van de stad Syracuse ligt deze authentieke masseria, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 15e eeuw. Eeuwenlang was het landgoed eigendom van adellijke families. Je wordt hier hartelijk ontvangen door eigenaar Carmelo, die Siciliaanse warmte en gastvrijheid uitstraalt.

Dit is het arrangement
Drieovernachtingen prijs vanaf €99 per persoon, je kunt dagelijks aankomen en de reis combineren met verblijf elders op Sicilië.

Agriturismo Case Damma

Het bovenstaande arrangement is exclusief:

  • €35 reserveringskosten
  • €2,50 calamiteitenfonds
  • Toeristenbelasting

Zo boek je deze lezersreis

Neem voor meer info en boekingen contact op via reizenmetsmaak@fundadore.nl, via tel. 020-2152001 of vul onderstaand formulier in.

    LEES OOK:

    Wil je dagelijks de leukste vakantietips en het laatste nieuws uit Italië? Volg De Smaak van Italië op Facebook!