Terug naar overzicht
stadion Juventus Turijn

Win 2 tickets voor een thuiswedstrijd van Juventus in Turijn

De liefde moet je vieren, vinden wij. Dat doen wij deze winter dan ook met de allermooiste prijzen, zoals kaartjes voor een thuiswedstrijd van voetbalclub Juventus in Turijn – met dank aan Sportsgen. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Tromgeroffel… Voetballiefhebbers opgelet! Namens SportsGen mogen wij twee tickets weggeven voor een thuiswedstrijd van Juventus, een van de beste voetbalclubs van Italië. De thuiswedstrijden van de Juventus Football Club, een van de oudste clubs van het land, worden gespeeld in Allianz Stadium in de Noord-Italiaanse stad Turijn.

Oudste voetbalclub van Italië

Juventus slaagde er als een van de weinige Europese topclubs in om samen met Manchester United, Ajax, Chelsea en Bayern München, alle drie de UEFA-hoofdcompetities te winnen. Wist je trouwens dat Juventus de grootste en een van meest succesvolle clubs van Italië is en jaarlijks twee keer naar Nederland komt om de Nederlandse jeugd tijdens de Juventus Masterclass de Italiaanse kneepjes van het voetbalvak bij te brengen?

Zo maak je kans op wedstrijdtickets

  Dit zijn de voorwaarden:
  – Deelnemers dienen minimaal 18 jaar of ouder te zijn;
  – De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname;
  – De winnaar ontvangt eind december 2021 een bericht en krijgt dan te horen welke wedstrijd het wordt (daarin kun je zelf geen keuze aangeven);
  – Over de uitslag en de toekenning van de prijs wordt niet gecorrespondeerd;
  – De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar;
  – De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten;
  – De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch;
  – De aanbieder is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de prijsvraag noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot de deelname aan de prijsvraag of de aanwijzing van de winnaar.

  Bekijk de andere prijzen van de That’s Amore winactie

  Bestel jouw exemplaar

  Het nieuwe magazine ligt begin november in de winkel. Bestel jouw exemplaar in onze webshop via de button hieronder en krijg ‘m makkelijk thuisbezorgd!

  Bestel mijn exemplaar