Terug naar overzicht
Advertorial Disaronno Velvet

Disaronno Velvet Batida is hét nieuwe zomerdrankje

De zomer is bijna begonnen en dat betekent veel zonnige dagen op het terras. Maar wat bestel je van de kaart? De nieuwe Disaronno Velvet Batida cocktail is heerlijk fris en romig en daarmee een geliefd drankje deze zomer. 
De mix is geïnspireerd op Disaronno’s ‘DIS IS OUR SUMMER’-concept, met als doel, dé Italiaanse zomer vieren in de Italiaanse levensstijl. Heerlijk om puur te drinken, maar ook om te mixen met andere ingrediënten voor een verrassende cocktail. Mix de likeur bijvoorbeeld met tonic of espresso. Eenvoudig te maken en perfect voor een zomers feestje.

Mét Nederlandse melk

Dit drankje is verfrissend en romig en is ontstaan door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te mengen. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt hierdoor onverwachte nuances. Terecht hét zomerdrankje!
De smaak is zacht en zoet, maar dan een stuk romiger door de toevoeging van melk. Disaronno Velvet voegt een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving van Disaronno Originale; dat over de hele wereld generaties voor zich heeft gewonnen en zijn stempel heeft gedrukt met fluweelzachte tonen in de Italiaanse levensstijl.
Haal zo’n mooie fles in huis en proef zelf waarom dit hét zomerdrankje is. Of je nu op het terras zit, in de tuin of op het strand, Disaronno Velvet maakt elke dag tot een feest én zo waan je toch even aan de kust van de Middellandse zee.
Advertorial Disaronno Velvet 2
Advertorial Disaronno Velvet 3
Disaronno Velvet is, net als bij de reguliere Disaronno fles, te herkennen aan zijn iconische uiterlijk; die stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt. Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur met zijdezachte smaak je verlangen naar meer. De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma.

Maak zelf je zomerse cocktail met Disaronno Velvet

Neem voor de cocktail één deel Disaronno Velvet en één deel kokoswater. Goed shaken! Serveer in een glas gevuld met crushed ice.
Dit artikel is een samenwerking.

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees ook:

Voor het 20-jarig jubileum van De Smaak van Italië selecteerde wijnschrijver Esmee Langereis haar favoriete Italiaanse wijnen van Colaris.

De liefde voor de Italiaanse keuken was zó groot, ze kochten twee enkeltjes naar het pittoreske Todi in Umbrië.

Zo maak je het beroemde terrasdrankje Aperol Spritz zelf.