Terug naar overzicht
Disaronno Velvet

Dit zijn de lekkerste cocktails met Disaronno Velvet

De fles van Disaronno heeft een uniek ontwerp en een dop die elegantie en moderniteit uitstralen, verfraait met een gouden etiket dat de hedendaagse stijl verrijkt. De fles met “vierkante dop” in glanzend gehammerd glas werd gecreëerd in de jaren 1970 door een meester-glasblazer van Murano (Venetië), die een iconisch stuk handwerk bedacht. De onmiskenbare dop van Disaronno wordt nu wereldwijd erkend als een van de symbolen van de Italiaanse stijl. Het is geen toeval dat de fles werd tentoongesteld in het Louvre te Parijs tijdens de tentoonstelling L’objet du Design, 99 objets pour un siécle.

Een unieke crèmelikeur

De originele smaak van Disaronno wordt ongelooflijk zacht met Disaronno Velvet, een crèmelikeur die meesterlijk en harmonieus de opvallende indruk van Disaronno Originale mengt met fluwelen aroma’s. De unieke fles, met de ‘vierkante dop’, heeft ook een nieuw imago met een zeer elegante, eigentijdse volledig witte look.

Disaronno Velvet is perfect voor wie van crèmelikeur houdt met een intens aroma. Het mengt meesterlijk en harmonieus met de opvallende indruk van Disaronno Originale met fluwelen aroma’s en onverwachte nuances. Ongelooflijk zacht, om van te genieten met ijs voor een echte smaakervaring die de unieke en frisse smaak versterkt.
disaronno-velvet

DIS is smooth

Zacht en blijvend aroma dat met ijs wordt versterkt.

disaronno-velvet-

DIS is silky

Een silky textuur en warme sensatie met bloemig en fruitig karakter van amandelen en nuances van chocolade en vanille.

DIS is onze stijl

Disaronno Velvet bevat Italiaanse elegantie met eigentijdse volledige witte look.

DISARONNO VELVET BATIDA

Disaronno Velvet claimt de nieuwe dolcevita met een verfrissende cocktails! De Disaronno Velvet Batida is een heerlijk romige en verfrissende combinatie van Disaronno Velvet met kokoswater.

Ingrediënten
  • 60 ml Disaronno Velvet
  • 60 ml kokoswater
  • Crushed ijs
  • Schud alle ingrediënten in een shaker en giet in een glas met crushed ijs.

Velvet white espresso martini

Ingrediënten
  • 50 ml Disaronno Velvet
  • 25 ml Tia Maria
  • 25 ml Wodka
  • Schud alle ingrediënten in een shaker en giet in een glas met ijs. Garneer met 3 koffiebonen.
Dit artikel is in samenwerking met Disaronno tot stand gekomen.