Terug naar overzicht

Dit is de cream likeur-variant van Disaronno en van Tia Maria

Dat cream likeuren over de laatste jaren alsmaar populairder zijn geworden, bewijzen zowel Disaronno als Tia Maria. Ken je de nieuwe vaianten al?

Partnership – De Smaak van Italië met Disaronno en Tia Maria

Zowel Disaronno Velvet als Tia Maria Matcha zijn verkrijgbaar bij een slijterij in bij jou in de buurt en bevatten slechts 17% Alcohol.

Disaronno Velvet

Disaronno Velvet is, net als bij de reguliere Disaronno fles, te herkennen aan zijn iconische uiterlijk; die stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt. Met een unieke witte look laat deze fluweelzachte likeur met zijdezachte smaak je verlangen naar meer. De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream likeuren met een intens aroma.

Met Nederlandse melk
Disaronno Velvet is een cream likeur die ontstaat door de klassieke likeur van dit merk met échte Nederlandse melk te combineren. De kenmerkende smaak van ‘s werelds meest gedronken Italiaanse likeur krijgt onverwachte nuances. De smaak is zacht en zoet, zoals je van Disaronno gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Disaronno Velvet voegt een nieuwe dimensie toe aan de smaakbeleving van Disaronno Originale; dat over de hele wereld generaties voor zich heeft gewonnen en zijn stempel heeft gedrukt met fluweelzachte tonen.

Drink de likeur puur met blokjes ijs.

Tia Maria Matcha

Een cream likeur met natuurlijk Matcha-Thee-Extract. Een rijke en eigentijdse drinkervaring en beleving. Tia Maria Matcha heeft van nature cafeine uit Matcha en een iets lager alcoholpercentage. Net als groene thee bevat het van nature cafeïne en wordt het veel gebruikt voor Matcha-latte recepten..

Bloemig en kruidig
Tia Maria Matcha heeft een romige en lichtgroene likeur. Bloemig en kruidig in de mond, met een aangename theebitterheid. Een bijna parelmoer afgewerkte fles die een premium en elegant gevoel geeft. Herkenbaar aan de kenmerkende Tia Maria fles. Drink de likeur puur met blokjes ijs.

BEKIJK OOK: