Crostini met boter en ansjovis

Crostini met ansjovis en mozzarella

Crostini met boter, ansjovis en mozzarella voor thuis! Italianen zijn dol op streetfood en jij maakt zelf de lekkerste antipasti met dit crostini recept.

Courgette met doperwtensaus

Courgette met doperwtensaus

Deze pappardelle maak je in een handomdraai. Met een gezonde groene saus van doperwten, rucola en olijfolie.

Babà-napolitaans-gebak

Napolitaanse babà maak je zó!

Dit Napolitaanse gebakje is bekend en gewaardeerd over de hele wereld. En dat is niet voor niets: de babà heeft een heerlijke zoete smaak.

Aubergine luna trapani

Recept voor gevulde aubergines (vegan)

Het recept voor deze aubergines is volledig vegan. Je maakt zelf tofu ricotta om de aubergines mee te vullen. Dat is makkelijker dan je misschien denkt.

Zwaardvis met krokante kappertjes

Zwaardvis met krokante kappertjes

Zwaardvis is een van de weinige vissoorten die vleesachtig genoeg is om zonder vel onbevreesd in een koekenpan te bakken, een heerlijk recept.

Ricotta caffe recept

Ricotta al caffè dessert

Ricotta al caffè is een ongelooflijk eenvoudig dessert, geïnspireerd op een klein receptje in Elizabeth Davids kookboek uit 1954.