De godfather van de Italiaanse keuken Antonio Carluccio is niet meer, maar van zijn gerechten genieten we nog altijd.

De godfather van de Italiaanse keuken Antonio Carluccio is niet meer, maar van zijn gerechten genieten we nog altijd.
Deze versie heeft veel smaak dankzij de knoflook en kruiden en heeft een fluweelzachte textuur dankzij de room.
Emiko Davies schrijft over eten en reizen in Italië. Dit keer deelt ze het recept voor pasta met mosselen en bonen.
In het kookboek Med, proef je de voorliefde voor de Italiaanse keuken. Wij delen het recept voor tagliolini.
Focaccia is het beroemde Italiaanse platbrood uit Ligurië. In dit recept delen we de klassieke versie met zeezout en rozemarijn.
‘Bij dit ontbijt- of brunchgerecht serveer ik een gemengde kerstomatensalade met een dressing van tijm,…
IJskoffie, iced coffee of iced cappuccino worden gebruikt als overkoepelende benaming voor diverse varianten van…
Dit is een geweldige pesto voor allerlei pastagerechten, salades en soepen. De Britse culinair journalist…