Terug naar overzicht

5x waarom je de bunq Travel Card wil meenemen op je volgende vakantie

Wat zou het heerlijk zijn om deze zomer weer op vakantie te gaan naar Italië. Hoe handig om daarbij de bunq Travel Card te hebben, met de voordelen van een credit card zonder het risico dat je te veel uitgeeft. We zetten de voordelen voor je op een rij.

Partnership – De Smaak van Italië met bunq

Na al die maanden thuis willen we op een volgende vakantie in Italië lekker gaan genieten. Van de zon, de mooie cultuur en natuurlijk het lekkere eten. Misschien nog even shoppen. Dat kost uiteraard wat en met de bunq Travel Card heb je dat allemaal zo geregeld. Er zitten namelijk echt een paar fijne voordelen aan deze pas.

Dit zijn de voordelen van de bunq Travel Card

1.Geen extra kosten voor wisselkoersen
Deze Travel Card is een mastercard, waarbij je geen kosten betaald voor eventuele wisselkoersen van vreemde valuta. Je krijgt dus de actuele prijzen zonder dat je daarvoor extra betaalt. Veel andere banken rekenen een koersopslag van 3%, maar bunq dus niet.

2. Je betaalt eenmalig € 9,99
Nog een voordeel: voor het bezit van de Travel Card betaal je eenmalig € 9,99 en vervolgens zit je niet vast aan maandelijkse kosten.

3. Eenvoudig zelf (de)blokkeren
Met de bunq app kun je de credit card zelf heel eenvoudig blokkeren en deblokkeren, voor het geval dat je ‘m kwijtraakt of dat-ie gestolen wordt. Bovendien krijg je standaard een pushbericht als er een betaling met de Travel Card is gedaan. Zo blijf je goed op de hoogte van wat je uitgeeft en van het gebruik van de pas.

4. Rood staan is er niet bij
Dit vinden wij misschien nog wel het allergrootste voordeel. De Travel Card is een credit card, maar werkt net even anders. Je koopt namelijk niet op krediet. Je kunt dus niet rood staan, want het bedrag wordt meteen van jouw rekening bij bunq betaald. Daar moet dan dus wel voldoende geld op staan voor je een aankoop doet. Hoe fijn en overzichtelijk is dat!

5. In de hele wereld gebruiken
De bunq Travel Card is dé pas voor op reis want hij wordt wereldwijd geaccepteerd.

30 dagen uitproberen
Meld je aan en start met bomen planten (dat regelt bunq voor je), tijd besparen en probeer het 30 dagen uit, zonder dat je ergens aan vast zit! O ja, een kredietcheck is niet nodig, dus je kunt er meteen mee op vakantie (als we weer mogen).

Ik vraag de Travel Card aan

Over bunq
bunq is een Nederlandse bank waar alles om jou draait. Ze zijn dus niet de zoveelste transparante, sociaal bewuste bank, maar gaan een stapje verder: ze zijn het Zwitserse zakmes voor al je geldzaken, zodat je de vrijheid krijgt om je geld uit te geven, te sparen en te investeren zoals jij dat wilt.

BEKIJK OOK: