Terug naar overzicht

Keeping up with de inwoners van Het Italiaanse Dorp: Ollolai

Net als wij, zijn jullie waarschijnlijk ontzettend nieuwsgierig naar hoe de casa a 1 euro in Ollolai eruit komen te zien. Dat kan! Wij zochten voor je uit waar je de stellen kunt blijven volgen.

Vijf Nederlandse stellen kregen in het Italiaanse dorp Ollolai de kans om een huis (lees bouwval) voor 1 euro te kopen op Sardinië. De nieuwe eigenaren moesten de huizen opknappen en een idee bedenken om de plaatselijke economie te bevorderen. Afgelopen maandag was de allerlaatste uitzending van dit realityprogramma op tv. Maar ook nu blijft het leuk om de stellen te volgen. Lees hieronder hoe het werkt.

Marije en Ovan

Marije en Ovan
De creatieve Marije en Ovan doen ontzettend veel met social media. Niet alleen op Facebook en Instagram, maar ook op Youtube kun je de ereburgers blijven volgen. Na de laatste uitzending kondigden ze op hun Instagram-account AMKINA aan dat ze over hun Ollolai-avontuur blijven vloggen, en dat willen wij natuurlijk niet missen. Op hun Youtube-kanaal AMKINA plaatsen ze elke twee weken een korte video-update. Deze update ontvang je door je in te schrijven voor hun nieuwsbrief op amkina.com.

Paul en Chantal

Paul en Chantal
Het project pijnbestrijding en revalidatie van Paul en Chantal is zowel in Nederland als in Ollolai te vinden. Op hun Youtube-account: Paul Bax – Pijnbestrijding & Revalidatie zie al een paar korte filmpjes. Chantal heeft Instagram en plaatst hier regelmatig foto’s van het Italiaanse dorp. Ook zijn ze te vinden op Facebook: Paul Bax

Sandra en Marcello

Sandra en Marcello
De half-Italiaanse Marcello en zijn vrouw Sandra zijn al goed bezig met de verkoop van hun Versante Limonello Twist. Op het Instagram-account Marcello en Sandra in Ollolai plaatst het stel persoonlijke berichten, net als op Youtube. Zoals dit filmpje van Sardijnse locals die bezig zijn met een lokaal rekenspel:

Joey en Danielle

Joey en Daniëlle
De handige Joey en Daniëlle zijn op dit moment in Nederland voor hun klusbedrijf. Maar zodra ze weer in hun casa zijn, kunnen we updates verwachten via hun social media kanalen. Op Joey en Danielle in Ollolai  komen leuke filmpjes en foto’s voorbij van hun dagelijks leven en van hun klusproject.

Ook zijn er al foto’s van trouwerijen te bewonderen op Intimo Weddings. Dit zijn wel bruiloften in Nederland, maar daar gaat vanaf januari verandering in komen. Dan zijn Joey en Daniëlle weer te vinden in het Italiaanse dorp.

Diederik en Brenda

LEES OOK:

De beste berichten van De Smaak van Italië ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!