Recept voor een klassieke Negroni cocktail, een geweldige mix om thuis te maken voor een feestelijke avond. Zo maak je 'm!


Recept voor een klassieke Negroni cocktail, een geweldige mix om thuis te maken voor een feestelijke avond. Zo maak je 'm!

Chef Vanja van der Leeden laat in haar nieuwste kookboek Italopop een nieuwe kant van de Italiaanse keuken zien, we delen haar arancini vulling.

Winterse Bellini cocktail, geïnspireerd door Cipriani's legendarische recept uit 1948. Proef de verse perzikpuree of varieer met nectarines en abrikozen.

Gepofte knoflook is milder, zoeter en romiger. Met dit recept van Donna Hay kun je volop genieten van deze smaakmaker. Bruschetta van zuurdesem met burrata.

Chef Vanja van der Leeden laat in haar nieuwste kookboek Italopop een nieuwe kant van de Italiaanse keuken zien, we delen haar arancini basisrecept.

Bij veel Italiaanse maaltijden wordt brood geserveerd. Je eet het bij antipasto en veegt er de saus van je bord. Wij delen het recept voor panini.

Taralli is het Pugliese zoutje voor bij de aperitivo. Met dit recept maak je 24 krokante zoutjes, die hun oorsprong vinden in Zuid Italië.

Maak zelf de lekkerste gefrituurde broodballetjes. Balletjes uit de frituur gevuld met stracchino kaas en omwikkelt met een plak parmaham.

Een perfect hapje om al voor te bereiden, zodat je op de dag van je aperitivo nog maar even bezig bent.

Crostini met boter, ansjovis en mozzarella voor thuis! Italianen zijn dol op streetfood en jij maakt zelf de lekkerste antipasti met dit crostini recept.