Pasta met pittige Italiaanse worst

Recept met pittige Italiaanse worst

Rechtstreeks uit de keuken van Toscanini, pasta met pittige Italiaanse worst. Voor de saus gebruik je ‘nduja: een smeerbare worst uit Calabrië.

Caprese met avocado salade

Caprese met avocado en aardbeien

Caprese is een klassiek, Italiaans voorgerecht. Caprese met avocado en aardbeien is een moderne variant op dit bekende gerecht.

Crostini met boter en ansjovis

Crostini met ansjovis en mozzarella

Crostini met boter, ansjovis en mozzarella voor thuis! Italianen zijn dol op streetfood en jij maakt zelf de lekkerste antipasti met dit crostini recept.

Courgette met doperwtensaus

Courgette met doperwtensaus

Deze pappardelle maak je in een handomdraai. Met een gezonde groene saus van doperwten, rucola en olijfolie.

Babà-napolitaans-gebak

Napolitaanse babà maak je zó!

Dit Napolitaanse gebakje is bekend en gewaardeerd over de hele wereld. En dat is niet voor niets: de babà heeft een heerlijke zoete smaak.

Aubergine luna trapani

Recept voor gevulde aubergines (vegan)

Het recept voor deze aubergines is volledig vegan. Je maakt zelf tofu ricotta om de aubergines mee te vullen. Dat is makkelijker dan je misschien denkt.