Terug naar overzicht
Puglia

3x op vakantie naar prachtig Puglia

Reis mee met De Smaak van Italiee en ontdek Puglia zelf. De combinatie van witte stranden, mooie steden met gezellige straatjes, UNESCO Werelderfgoed, lekker eten en veel zonuren is onweerstaanbaar. We hebben drie mooie en verschillende aanbiedingen voor je.

1. Fly-drive klassiek Puglia
De blauwe zee, groene heuvels, rode aarde en witte stranden; Puglia is een regio van kleuren en smaken, waar de passie voor heerlijke gerechten wordt geëvenaard door de perfectie van een uniek landschap. Een landschap met juweeltjes van kunststeden, zoals Otranto, Andria en Lecce. Geniet van een reis naar het Parco del Gargano en de Tremiti eilanden. Je combineert een strandvakantie met veel culturele uitstapjes en verblijft in speciaal geselecteerde sfeervolle, kleinschalige accommodaties. 

3. Treinreis naar Puglia, inclusief een elektrische auto
Een bijzondere 11-daagse rondreis met de trein naar de hak van de laars, inclusief een elektrische huurauto tijdens je verblijf.

3. Ontdek Puglia op de fiets
Een mooie fietsreis die veel mogelijkheden biedt om Salento op een bijzondere manier te ontdekken. Een tour langs prachtige plekken als Lecce, Otranto, Leuca en Gallipoli. Vanaf € 1013 pp.

Waarom met De Smaak van Italië naar Puglia

15 jaar reiservaring in Italië
Als redactie kennen wij de mooiste plekken in de Laars. Met meer dan twintig jaar reiservaring en meer dan honderd edities van ons magazine, kunnen we met recht zeggen dat we goed weten waar je het beste vakantie viert in Italië. Als geen ander kennen wij de bekende en minder bekende regio’s en steden. Wij zijn op de hoogte van de leukste plekken om lekker te eten, bijzonder te slapen en kennen de mooiste bezienswaardigheden. Graag delen we ons enthousiasme met andere Italië liefhebbers.

2. Een professionele reispartner
Wij werken samen met gerenommeerde reispartners en zo bieden we  zekerheid, professionaliteit en een uitgebreide selectie Italiëreizen waarbij alles tot in de puntjes wordt geregeld; van verblijf en vervoer tot verzekeringen. 

3. Eén aanspreekpunt
De hele reis houd je dan ook één aanspreekpunt. Dat is een prettig idee, mocht er iets zijn tijdens je vakantie. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk.

4. Persoonlijk bezocht en getest
Alle geselecteerde accommodaties van onze reizen bezoeken en zijn persoonlijk getest.

5. SGR-garantie
Onze reizen staan dan ook voor kwaliteit, met SGR-garantie. Deze SGR-garantie houdt in dat je ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

6. Je bespaart tijd en kosten
Want waarom zelf je vakantie regelen als het beter, handiger en veiliger kan, en je bovendien tijd en kosten bespaart? Boeken via De Smaak van Italië betekent: kwaliteit, duidelijkheid, zekerheid en service.

"*" geeft vereiste velden aan

Elke week tips uit Italië?

Vul je e-mail adres in en ontvang inspiratie, reistips en leuke aanbiedingen uit naam van De Smaak van Italië.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over Puglia