Terug naar overzicht

Overnacht bij Free Beach Club op Zuid-Sardinië

Op Zuidoost-Sardinië weten wij nog wel een fijn adres om te overnachten. Bij Free Beach Club in Costa Rei heb je heerlijke dagen vol zon, zee en relaxmomenten.

Partnership – De Smaak van Italië met Free Beach Club

Alle kamers van de Free Beach Club kijken uit over tuin vol Mediterraanse kleuren en de geur van rozemarijn. Boek een basic kamer of kies een luxe superior kamer met een privétuin en strandparasollen. Vlakbij vind je het goede restaurant Moby Dick met uitzicht op het eigen strand.

Er zijn veel speeltoestellen en een kidsclub op het terrein. Je kunt er tennissen, fitnessen en natuurlijk een duik nemen in het zwembad. Meer informatie vind je op freebeachclub.com

Costa Rei
In Costa Rei vind je tal van leuke barretjes en winkels, een theater op loopafstand van de zee en veel speelplekken voor kinderen. Ook voor sportievelingen is er veel te doen in de omgeving, van mooie wandelingen maken tot fietsen en golfsurfen.

De mooiste bezienswaardigheden in de buurt van de Free Beach Club:

1. Beschermd zeegebied Capo Carbonara Marine Protected Area: boek een excursie naar dit gebied. Vlakbij liggen de Serpentara en Cavoli eilanden. Bezoek de stranden Cala Sinzias en Cala Pira, ideaal voor zwem- en snorkelliefhebbers.
2. Capo Ferrato, een vuurtoren die uitkijkt over dit gebied met grotten en mooie baaien.
3. Cagliari, de hoofdstad van Sardinië met een prachtig historisch centrum, musea en het beroemde Poetto strand.
4. Parco dei 7 Fratelli, een bosrijk gebied waar je ook archeologisch erfgoed tegenkomt, zoals de bekende nuraghi (torens uit de bronstijd)
5. Castiadas, een charmant dorpje.

LEES OOK: