Terug naar overzicht
Vignanotica

In 2020 gaan we massaal naar deze 3 plekken in Italië

In heel Italië is natuurlijk genoeg moois te zien. Maar deze bestemmingen zijn echt hot & happening in 2020.

1.Parma: culturele hoofdstad van 2020
Parma neemt volgend jaar als culturele hoofdstad het stokje over van Matera. De stad ligt in het hart van de Italiaanse Food Valley van de regio Emilia-Romagna. Het is de Europese regio met het grootste aantal kwaliteitsproducten met een eigen keurmerk, waaronder de beroemde Parmaham en Parmezaanse kaas. Niet alleen foodies kunnen hun hart ophalen in deze gezellige stad, maar ook opera- en kunstliefhebbers.

2. Regio De Marken
Elk jaar stelt het reisplatform Lonely Planet een Best in Travel-lijst samen. Ook voor 2020 maakte de redactie een top 10 voor dé bezienswaardige landen, regio’s, steden en budgetbestemmingen. Dit jaar staat De Marken op de tweede plaats van dé bezienswaardige regio’s ter wereld. Dit is waarom De Marken eruit springt.

Reis met Smaak en ontdek De Marken zelf!

3. Gargano – het prachtige schiereiland in Puglia
Puglia is een steeds populairdere vakantiebestemming geworden in de afgelopen jaren. De regio in de hak van de laars heeft dan ook veel te bieden, zoals deze 7 highlights. Het groene, bergachtige schiereiland Gargano in het noorden van Puglia, is adembenemend mooi en nog iets minder toeristisch. Wij zochten de leukste plekken voor je uit in dit kleine paradijs.

LEES OOK:

Beeld: Liselotte van Leest