Reisaanbieding: 15-daagse fly-drive naar het zonnige Sicilië
Alle lezersreizen

15-daagse fly-drive naar het zonnige Sicilië

15 dagen vanaf € 799 p.p.

Prachtige route door zonnig Sicilië: je start in de omgeving van het bijna 3.000 jaar oude Syracuse en rijdt het eiland rond, eindigend op de flanken van de Etna. Onderweg geniet je van een indrukwekkend landschap, barokstadjes, Grieks/Romeinse tempelcomplexen en niet te vergeten Palermo, culturele hoofdstad 2018.

Dag

Je logeert in gastvrije agriturismo’s, waar je de authentieke Siciliaanse keuken proeft. Exclusief voor onze reizigers zijn een wijnproeverij en huisgemaakte producten inbegrepen. Bij verlenging van je verblijf in Agriturismo Baglio Pocoroba naar 5 nachten, wordt een gratis kookles aangeboden. Wij selecteren onze locaties zorgvuldig, met oog voor ligging en faciliteiten.

Houd er rekening mee dat verblijf in een agriturismo iets anders is dan in een hotel: er is geen 24 uurs-receptie, op het terrein zijn vaak huisdieren en de maaltijden zijn zoals bij de Siciliaan thuis: een eenvoudig ontbijt, maar uitgebreid diner met verse producten. De charme van een agriturismo is de mooie, landelijke omgeving en gemoedelijke sfeer. Deze 15-daagse fly-drive reis boek je vanaf € 1.092 p.p. (exclusief bijkomende kosten zoals € 35 reserveringskosten en kosten calamiteitenfonds).

Beeld: Chantal Ariëns

Meer informatie?

Bel 020-3208087 of mail Info@dsvmedia.nl