Alle lezersreizen

10-daagse fly-drive Puglia (incl. schiereiland Gargano)

10 dagen vanaf € 597 p.p.

Puglia is een zeer interessante en cultuurrijke streek, die steeds meer in de belangstelling komt. Tijdens deze reis zie je zowel de trulli van Alberobello, de barokstad Lecce als het prachtige schiereiland Gargano.

Onze collega Liselotte maakte een reportage over dit mooie gebied; die lees je nu in het magazine.

Dag

Je start de reis in het centrale deel van Puglia in de Alberobello-vallei met de trulli, de karakteristieke witte kalkstenen huisjes. Van hieruit bezoek je de karakteristieke plaatsjes Ostuni, Locorotondo, Cisternino en het barokplaatsje Martina Franca. Je reist vervolgens naar de Salento-streek in de ‘hak’ van de Italiaanse laars voor een bezoek aan Lecce, Otranto en Gallipoli. Vervolgens reis je noordelijk voor een bezoek aan het oude plaatsje Canosa van waaruit je een bezoek kan brengen aan het imposante achthoekige Castel del Monte en naar historische stadjes zoals Andria, Barletta, Bisceglie of Trani met de indrukwekkende Normandische dom.

Gargano
Je eindigt de rondreis in het noorden, op het prachtige schiereiland Gargano uit deze reportage, bekend om de spectaculaire kustlijn met kliffen en grotten. Je logeert drie nachten in het Il Porto hotel bij Mattinata, één van de mooiste baaien van het schiereiland; een prachtige plek om uit te rusten.

Bekijk het volledige dagprogramma op reizenmetsmaak.nl

Zo boek je deze reis 
Dit reisaanbod boek je al vanaf €597 p.p. inclusief vlucht en huurauto.
Wil je geen rondreis maken, maar alleen in Gargano verblijven, neem dan contact op met Reizen met Smaak voor een reisvoorstel op maat (info@reizenmetsmaak.nl of  020-2152001)