Win een diner voor twee bij Renato's Osteria in Amsterdam
Terug naar overzicht

Win een diner voor twee bij Renato’s Osteria in Amsterdam

Renato’s Osteria aan het Van der Helstplein in de Amsterdamse Pijp probeert een plek te creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Gastvrijheid en het persoonlijk contact met gasten zorgen ervoor dat ze in de eerste plaats een sociale ontmoetingsplek zijn: stare insieme, samenzijn.

Bij die ontmoetingen staan i nostri vini centraal, hun wijnen. De wijnen kiezen ze zorgvuldig; ze vormen een gebalanceerde representatie van de diversiteit aan Italiaanse druiven uit verschillende regio’s. Bij deze wijnen worden passende traditionele antipasti, primi piatti en secondi piatti gemaakt. Eenvoud en kwaliteit staan hierbij altijd centraal. Denk aan pappardelle al ragù van dagverse pasta met een heerlijk glas aglianico uit Campania of spaghetti vongole met een glas greco di tufo. ‘Wij geloven dat de combinatie van eten en wijn je meer genot bezorgt dan het eten of de wijn afzonderlijk: onze menukaart is daar volledig op afgestemd. De producten voor onze gerechten importeren wij direct uit Italië waardoor wij de beste kwaliteit kunnen leveren’, aldus Renato’s.

Win diner voor twee!
Bij Renato’s Osteria mogen wij een diner voor voor twee personen weggeven! (exclusief drank) Vul het formulier hieronder in en maak kans. Op maandag 16 juli nemen wij contact op met de winnaar.

    LEES OOK: