Terug naar overzicht
Toni Servillo

Filmtip: de Italiaanse film ‘Loro’ vanaf 1 november in de bioscoop

Op 1 november gaat de Italiaanse film Loro in première. Het is een film over het bewogen leven van Silvio Berlusconi. En wij hebben goed nieuws: wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven.

Poster LoroHet verhaal
Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd.

Toni Servillo
De Italiaanse acteur en regisseur Toni Servillo speelde onder andere Jep Gambardella in La Grande Bellezza. Voor deze film heeft hij ook een prijs gekregen voor de beste acteur. Net als toen werkt Toni Servillo nu samen met regisseur Paolo Sorrentino, de verwachtingen zijn dus hoog.

Silvio Berlusconi
Berlusconi is een Italiaanse politicus die drie keer premier was van Italië. De film gaat over Berlusconi aan de macht en hoe ver hij gaat om zijn macht te behouden. Hij staat bekend om zijn betrokkenheid bij corruptieschandalen en de tegenwerking van persvrijheid. Hij heeft vele tegenstanders aan de linkerkant van het politieke spectrum.

Zo win je kaarten voor Loro!

Update: deze winactie is gesloten. De winnaar heeft een bericht ontvangen.

Bekijk hier de trailer:

LEES OOK: