We delen het recept voor een heerlijk zoete cake met verse abrikozen en vanille. Geserveerd met romige abrikozen-citroenyoghurt.

Van klassieke tiramisu tot panna cotta en citroentaart: ontdek zoete Italiaanse nagerechten om zelf te maken. Makkelijk, feestelijk en onweerstaanbaar.

We delen het recept voor een heerlijk zoete cake met verse abrikozen en vanille. Geserveerd met romige abrikozen-citroenyoghurt.

We delen het recept voor Italiaanse citroentaart met knapperige korst, blauwe besjes en dun gesneden salie.

Op de redactie maken we vandaag krokante wafeltjes met een romige pistachecrème en bosvruchtjes uit De Zilveren Lepel – Bakboek.

Kersen en ricotta zijn een klassieke combinatie, net als kersen en amandelen, en beide met een goede reden.

Ricotta al caffè is een ongelooflijk eenvoudig dessert, geïnspireerd op een klein receptje in Elizabeth Davids kookboek uit 1954.

Wat is er fijner dan aan tafel blijven voor iets zoets toe? Een dessert maakt van elke maaltijd een feestje.

Hier is het authentieke Italiaanse recept van tiramisu, het beroemdste Italiaanse dessert ter wereld, oorspronkelijk…

Wat is er fijner dan aan tafel blijven voor iets zoets toe? Een dessert maakt van elke maaltijd een feestje.

Iedereen kent het klassieke nagerecht affogato, oftewel een bolletje vanille-ijs (of twee) met een scheut…

Voor de zoetekauwen zijn deze zelfgebakken Amaretti koekjes een feest. Amaretti koekjes smaken lekker bij…