Rondreis op sardinië maken? Misschien is deze iets voor jou!
Terug naar overzicht
rondreis op sardinië

Maak een rondreis op Sardinië

Heb je altijd al eens een rondreis op Sardinië willen maken? Dan is deze roadtrip van Voigt Travel misschien iets voor jou!

Acqua & Ambiente Sardegna met eigen auto

Wil je een compleet beeld krijgen van de schoonheid van Sardinië, zonder al te veel te hoeven rijden? Boek dan de rondreis Acqua & Ambiente voor een perfecte mix van een relaxvakantie en verrassende bezienswaardigheden met excursiemogelijkheden. Verken de schitterende kustgebieden in het noorden en oosten van Sardinië met idyllische baaien, helderwitte zandstranden, wuivende palmen en een azuurblauwe zee. Dompel je in het ruige binnenland onder in de Sardijnse cultuur, neem kookles van een Italiaanse mamma en wandel onder begeleiding van een gids door de uitgestrekte wijnvelden van Sa Petra Ruja. Je logeert gedurende de autovakantie in Italië op verrassende plekken, in sfeervolle hotels, diep verscholen in het binnenland of met uitzicht op zee.

rondreis op sardinië

14-daagse Sardinië rondreis in het kort

Via Zwitserland rij je op je gemak naar het noorden van Italië voor de overtocht naar Sardinië. Heerlijk uitgerust arriveer je in het kleinschalige hotel in een charmant vissersdorpje aan de oostkust, in de nog onontdekte provincie Ogliastra. Kom heerlijk bij aan het mooie strand met uitzicht over de azuurblauwe zee, bewonder de granieten rode rotsen van Arbatax of maak een boottocht langs stille baaitjes. Vervolgens duik je het ruige binnenland in en verblijf je in het slaperige bergdopje Bitti, waar ’s avonds de rinkelende bellen van de terugkerende schapen voor mooie achtergrondgeluiden zorgen tijdens een romantisch diner op het terras van het hotel. De omgeving biedt prachtige wandelmogelijkheden en de Sardijnse kookles mag je hier eigenlijk niet overslaan. Vervolgens reis je door naar de Smaragdkust van Sardinië, de Costa Smeralda. Hier heb je alle tijd om te genieten van de schitterende stranden en mondaine jachthavens aan deze beroemde kust. Je zult nog lang nagenieten van deze relaxte en afwisselende reis.

Ga naar de website van Voigt voor alle details van deze bijzondere rondreis!